Sommer på landet med restaurant Domestic og Hærværk

I juli måned pakker de rare mennesker fra restauranterne Domestic og Hærværk deres køkkengrej, tjenerudstyr plus lidt ekstra og skifter til det udendørs liv på gården.

For tredje år i træk bliver der sommerrestaurant her, og alle glæder sig, fordi det bliver noget ganske særligt. Igen.

Hver onsdag til lørdag er der åbent fra frokost til aften og eftermiddagskaffe/kage midtvejs, hver søndag er der frokoståbent. Fredage og lørdage aftener bliver der så vidt muligt levende musik til spisningen.

Udgangspunktet er, at kokkene plukker, høster og samler i køkkenhaven, drivhuset, i bærmarken og hvor der ellers vokser spiselige sager og supplerer med fisk, kød m.m. af en oprindelse, man kan være bekendt. De er fantastisk dygtige, kan deres kram og det bliver alletiders madoplevelse for gæsterne.

Drikkevarerne, som serveres til maden, kommer også fra gården – lige fra gin i den indledende drink, til cider, mousserende æblevine, rødvin, forskellige øltyper, grappa, saftevand m.m.

Det bliver stedbundet, über-økologisk, sjælevuggende og hjertevarmt.

I år er der oprettet et bookingsystem, så det bliver meget nemmere for gæsterne at reservere bord.

Hvis du kommer på disse kanter – Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder – i juli måned, kan du allerede nu bestille plads til frokost eller aftensmad ved at følge dette link:

http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/r1042/brandbygegaard eller ringe på tlf. nr. 71 54 15 15

Noget at glæde sig til
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sommer på landet med restaurant Domestic og Hærværk

  1. Pingback: Forfest med Domestic & Hærværk | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.