En fugtig arbejdsdag

Først på formiddagen dukker et hold elever fra Kalø Økologiske Landbrugsskole op på gården.

I sidste uge fik de et foredrag om stedet her, fødevaresystemet plus det løse, og i denne uge bliver det mere praktisk.

Iøvrigt kom foredraget til at handle mest om økonomi eller mulighederne ved mangel på samme, fordi de unge mennesker, med god grund, har fokus på at ville være selvstændige landmænd. Det er der brug for.

Vi begynder med rundvisning, så eleverne får set, hvor dyrene, planterne og de selv er. Dernæst står den på tidlig frokost i træladen – en skudefuld mad og brød, og så vandrer vi ud i engen og laver indhegning til kreaturerne. Der skal nok hentes noget kaffe og kage derud på et tidspunkt.

Vejrmeldingen forudser regn hele dagen, men det var ikke muligt at flytte aftalen til en anden dag, fordi undervisning m.m. skal gå op også.

Vi får det bedst mulige ud af det
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til En fugtig arbejdsdag

  1. Pingback: Ro på gården i dag | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Tine Attermann siger:

    God dag til jer alle, trods regnen. Det ser jo altid værre ud, når man står og kigger ud 😊

Der er lukket for kommentarer.