Mere kål til alle

Den forgangne vinter overlevede opmuntrende mange grøntsager i køkkenhaven, og vi spiser stadig flittigt af porrer, blomstrende kålskud, pastinakker, persillerødder m.m.

Men i håb om højere temperaturer ganske snart skal jorden klargøres til sæsonens kommende afgrøder, og de kræver plads.

Derfor pågår en udvælgelse af blivende planter. De øvrige trækkes op og gives til dyrene.

I dag får du nogle billeder af kålglæde:

Alle har brug for mere kål
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.