Om mad og miljø på DR P1

DR har et program, som hedder P1 Eftermiddag, og med mellemrun overdrager de ansvaret til en gæsteredaktør.

I går var det Ritt Bjerregaard, der havde fået sendefladen. For nogle uger siden inviterede Ritt, via en journalistisk indsats, Christian Puglisi og jeg til at være med i programmet.

Du kan høre programmet her: http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-eftermiddag-2017-04-19#!/ – det er i anden time, det handler om mad og miljø.

Det var ikke muligt at få logistikken til at gå op med en Københavnertur, og jeg fik det lille lukkede selvstudie i DRs bygninger i Aarhus. Således kan man ikke se ansigterne på dem, der tales med, og det er derfor lidt vanskeligt at vide, hvornår nogen trækker vejret så længe, at man kan sige noget.

Hvis du undrer dig over præsentationen af mig som nuværende svineproducent, er det ikke helt forkert. Vi har i skrivende stund 4 grise ude i folden, fordi Smaskepot fik 1 unge sidste år.

Men det er mest Smaskepots fortjeneste
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.