En brugbar nyhed. Ægte også.

Måske har du set det.

Måske har du ikke.

Man skal stile lavt og observere tæt for at opdage én af årets vigtigste begivenheder.

Græsset er begyndt at gro.

Igen.

Det er jo det, græs kan – gro igen.

Om det gror nu eller ej er ikke til diskussion. Græssets udvikling kan ikke afføde en voldsom debat på de sociale medier, det kræver ikke en nedsat ekspertgruppe, der er ikke behov for yderligere undersøgelser, et forskningsprojekt, et samråd eller midler afsat til formålet.

Det er en nyhed med uomtvistelig ægthedsværdi – enhver kan selv se det.

Græs er verdens nemmeste afgrøde.

Der skal ikke laves jordbehandling, der skal ikke sås til, der skal ikke luges, der skal bare bidrages med begejstring og lidt strigling af muldvarpeskud.

Græs er denne klodes gave til dyr og mennesker.

Græs er der altid, vokser sommerhalvåret igennem og kan udgøre alt nødvendigt for et utal af dyr, så mennesker ikke skal fodre dem.

Hvad siger du så – er det ikke fantastisk?
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til En brugbar nyhed. Ægte også.

  1. Kirsten siger:

    Og på Ærø har vi ikke engang muldvarpe

  2. Susanne I siger:

    Jow!! 😄 👌

Der er lukket for kommentarer.