Så kan nogen få glæde af vores bunker med kvas, grene og træstammer

I dag kommer en pindsvinedame på besøg.

Et menneske der bruger en stor del af sin tid og dermed sit liv på at tage sig af forkomne eller tilskadekomne pindsvin.

Det drejer sig om 150-200 dyr hvert år, og når de igen er klar til at stikke snuderne frem i verden, bliver de genudsat.

Pindsvinedamen har spurgt, om hun må komme på besøg her for at se, hvor mange pindsvinenyttedyr gården og omgivelserne byder på. Så kan hun vurdere, hvor mange af de små stritpelsede der kan flytte ind.

Alle er velkomne
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.