Så er det forår!

1-dsc_38070001

Sørøverens lille, buttede jagthund Sofus er blevet studset.

Klippet snarere.

Det er jo forår og tid til mere luft i pelsens hår. Slut med sneflokke kommer vrimlende.

1-dsc_38180001

Vi læner os måske op ad en indskærpelse fra De Danske Spanielhundes Sammensluttede og Forenede Frisørlaug – i daglig tale DDSSFF eller i værste fald en anmærkning af international karakter fra FTSSABBO (Field Trained Springer Spaniels Association of Bad Behavior Owners).

1-dsc_38210001

Men hunden trængte, enderne var spaltede, som man siger i fagsproget, og det med at klippe selv har jeg lært i mit barndomshjem. Der var ingen udgifter til frisør.

Vi havde alle den samme frisure – kort.

1-dsc_38330001

Så mens Sørøveren gemte spejlet, faldt rastafarilokkerne til højre og ventre, og resultatet havde været et pænt etageklip, hvis der havde været mere at give af.

1-dsc_38450001

Godt det er forår
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Så er det forår!

  1. Thomas Jensen siger:

    Så må vi håbe, Gud mildner luften for de klippede hunde. Han skal vide, at vi andre godt kunne bruge det, om vi er nyklippede eller ej.

Der er lukket for kommentarer.