Nej, det er ikke rim

1-dsc_00070001

For øjeblikket er det meste dækket af et fint hvidt lag.

Indendørs, så der er ikke tale om sne. Endnu.

1-dsc_99740001

Næh, det hvide er slibestøv stammende fra et usædvanlig kedeligt, men betydningsfuldt, stykke arbejde – spartling, slibning, spartling, slibning, spartling og slibning af samlinger i gipsvægge.

En øvelse i forudsigelighed.

1-dsc_99990001

Ikke mindst rengøringsarbejdet bagefter.

Og bagefter er slet ikke endnu, men bagefter kan skimtes i det fjerne, for noget stort er på vej: Ombygningen af køkkenet er genoptaget.

1-dsc_99930001

En ombygning der har været i gang godt et par år, men hvem tæller.

Det vigtige er fremdriften. Mellem pauserne.

1-dsc_99750001

Tidshorisonten, og forholdene iøvrigt gør, at køkkenet skal fungere undervejs. Der er ikke noget med at pakke alting ned til bedre tider.

Og det er, som med så mange andre ting, ikke hastigheden men retningen, der er afgørende.

1-dsc_00110001

Svag fremdrift fremfor stort tilbageskridt
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Nej, det er ikke rim

  1. Anne Folehave siger:

    Nøjagtig Jannie, vi er ikke døde af det. Vi manglede et køkken i 9 år, fra indflytning til etablering. Med et komfur og et køleskab, en vask og rindende vand, så kan mange bespises og alle blive mætte. Til gengæld er det jo vild luksus, når der så bliver bedre forhold. Alt bliver knap så tid krævende. God arbejdslyst på Brandbygegaard.

  2. Jannie Holm-petersen siger:

    Åh, herre gud😁Vi er gået igan med et badeværelse, der har fungeret i mere end ti år og aldrig blevet færdigt, sådan er det, når der er andre ting, der kommer indover. Vi er jo ikke døde af det, vel😜🤗👌🏻

Der er lukket for kommentarer.