Fra alle os

1-dsc_94040001

Her langt ude på landet arbejdes der på at skabe ro og harmoni i verden, ikke mindst i stuehuset som til tider er noget præget af gårdhunden Athene, eller Ned-ned-ned i daglig tale.

Det forvirrede kræ ejer ikke underuld, og vinterkulden øger dyrets uro. Måske fordi hjernen krymper (yderligere), og den lille valnøds elastikophæng giver en fornemmelse af ping-pong i kraniet.

1-dsc_93970001

Varme virker beroligende, og plaid-løsningen har vist sig brugbar men også en anelse arbejdskrævende, fordi hunden skal genindpakkes, så snart en af de andre hunde gør noget spændende som f.eks. at finde en krumme på køkkengulvet.

1-dsc_94320001

Der er nu anskaffet en slags superheltkappe. En medfølgende tæppeløsning og endnu et navn til kræet – Kaptajn Klam.

“Den er beroooooligende” minder vi om, når helten pisker frem og tilbage. Op og ned.

Men det virker med fastmonteret tæppe.

1-dsc_94720001

Hunden er mindre bims.

Med det nyerhvervede overskud af fred og ro vil kaptajn Klam og hele hendes besætning ønske dig en glædelig, fredelig jul.

Tak fordi du er her
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

10 svar til Fra alle os

 1. pia siger:

  Glædelig jul og tak for indsatsen. Det betyder meget, at der er mennesker med jeres vilje og engagement.

 2. frukat siger:

  De allerbedste julehilsner til jer. Tak for de daglige beretninger og skønne billeder som godt kan blive læst flere gange og af til højt, til glæde for de andre i husstanden. tak for den dejlige kogebog, som er taget i brug og den kan varmt anbefales. God jul til alle væsener på Brandbygegaard.
  Kærligst Ane Kathrine

 3. Anne Folehave siger:

  Selv glædelig jul og et lykkebringende, anstændigt og fred -på-jord fyldt nytår. Til jer alle med og uden fastmonteret tæppe.

 4. ilsearanti siger:

  Mange tak og i lige måde til alle jer på Brandbygegård!

 5. Tine Attermann siger:

  Mange tak og i lige måde til jer alle på Brandbygegaard. Tak fordi I er her 🎅🏻🎄🌻😊

 6. Gitte Gill siger:

  Tak for dejlig og sjov læsning og inspiration til et bedre liv. Keep up the good work

 7. Henning Holst siger:

  Mange tak i to og i lige måde !!!

  Fra: Beretninger fra et autentisk landbrug [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 24. december 2016 08:45 Til: hholst@123dk.dk Emne: [Nyt indlæg] Fra alle os

  Lone Landmand posted: ” Her langt ude på landet arbejdes der på at skabe ro og harmoni i verden, ikke mindst i stuehuset som til tider er noget præget af gårdhunden Athene, eller Ned-ned-ned i daglig tale. Det forvirrede kræ ejer ikke underuld, og vinterkulden øger dyrets”

 8. Jette siger:

  Tak i lige måde til jer to dedikerede mennesker dejligt at følge jeres gøren og laden.😍julehilsen fra Lolland 😍😍😍

 9. Marianne M. siger:

  Og glædelig jul til jer alle på gården. 🌺

 10. carsten nordholt siger:

  En ligeså stor TAK, fordi I allesammen på gården er her – tak for glade, til tider eftertænksomme, starter på dagene, der alle blir en snas bedre pga af jeres morgenhilsen – god jul til alle på Brandtbygaard

Der er lukket for kommentarer.