Selvfølgelig skal der æbler i – ellers er det jo bare skiver, der er kuglerunde

dsc_84520001

I dag skal det handle om æbleskiver. Lige fra morgenstunden.

Dels skal der laves huskeseddel og købes ind, så de nødvendige ingredienser er skaffet hjem til æbleskivebagningen ved julemarkedet.

Det julemarked hver dag og alle dage går med at forberede lige nu.

Og dels ringer en journalist fra et større dagblad for at tale om, hvordan man laver klodens bedste æbleskiver.

Der sker også fredelige ting i denne verden.

Hvis du af uransagelige grunde ikke kan besøge os i den kommende weekend, skal det ikke være vores skyld, at du må undvære æbleskiver – du finder opskriften lige HER.

Og nu må du have mig undskyldt – pressestaben, spindoktoren, sekretariatet, embedsmændene, borgerne, og jeg har en del formuleringer at gennemgå, før vi er klar til at udtale os entydigt om æbleskivebagning.

Man vil så nødigt kvaje sig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Selvfølgelig skal der æbler i – ellers er det jo bare skiver, der er kuglerunde

  1. Anne Folehave siger:

    Det selv samme julemarked er under forberedelse her på Nordfyn. Jeg glæder mig til at slå ballen i ballen og snakke med en masse juleglad gæster og de øvrige stadeholdere. For ikke at tale om æbleskiverne og den varme æble gløgg.

Der er lukket for kommentarer.