Madbogen “Og halsen af en svane” kommer snart fra bogbinderen

1-dsc_85480001

Det er lige oppeover, at de nye madbøger er samlet og kan sendes fra bogbinderen.

Halvdelen af oplaget bliver sendt til DBK, som er én af landets største bogcentraler, såvel boghandlere som biblioteker indkøber fra.

Den anden halvdel bliver sendt her til gården og lægges på lager i stuehuset. Det er det, vi har at gøre med.

Hidtil har Det Flydende Forlag rådet over entréen, gangarealer langs væggene, kroge, hjørner og øvrig ledig gulvplads til opbevaring af bogkasser og forsendelsesemballage. Plus det løse.

Alle bogbestillinger er blevet signeret og pakket på spisebordet – ryddet for brødkrummer, men i en stadig kamp mellem pandebrasken og de metalkurve fra olivenproduktion, vi bruger som lamper over bordet. Det har været en evig opgave at undgå hundehår og hunde i taperullen.

De seneste uger er gået med omfordeling, også herhjemme. Et stort rum er nu indrettet til arbejdsværelse med paller til bøger, emballage m.v. samt et pakkebord i Sørøverhøjde – sammentømret af gammelt træ (bordet og ikke Sørøveren) og en stor plade, og derefter beklædt med tykt stof så bøgerne ikke tager skade.

Lys er der også. Skriveredskaber, tapeholder, printer og øvrigt nødvendigt grej har fået faste pladser, så vi ikke længere behøver memorere, hvor tingene sidst var i brug.

1-dsc_85530001

Nu er det hele klar til, at kasserne fra de to paller med bøger kan bæres ind, og ordreekspeditionen må begynde.

Vi glæder os!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Madbogen “Og halsen af en svane” kommer snart fra bogbinderen

  1. Pingback: Forlagsdirektøren er på plads | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Lone G siger:

    Jeg glæder mig også, har snart ikke flere Hønsefødder og gulerødder tilbage, så Halsen af en svane er kærkommen 🙂

  3. ilsearanti siger:

    Forlag nu med eget ekspeditionslokale. Fantastisk! Til lykke med den kommende madbog og det hele. Glæder mig til at møde og høre dig Lone her på Samsø lige om snart.

Der er lukket for kommentarer.