Babette i Jylland

dsc_26360001

I dag skal der laves mad, og det er lige til at glæde sig over.

Jyllandsudgaven af den forunderlige middag, der blev stablet på benene – takket være jorden, for omtrent 3 uger siden i København.

Denne gang bevæger Thilde Maarbjerg og Thomas Rode sig her til gården, vi høster nye grøntsager, frugter og bær, laver nye retter og serverer nye vine og hjemmebrygget øl.

Grundtanken er den samme som ved det første arrangement – råvarer af egen indsats, drikkevarer vi selv har skabt. En overdådighed af det lokale. Et bevis på, at man kan.

Og da hverken vi eller verden er perfekte, kan der også medgå en citron eller en kop fløde hist og pist.

Køkkenhaven bugner – det handler om at vælge.

Og om glæden
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Babette i Jylland

  1. Lone vibe-Hastrup siger:

    Heldige de mennesker, der skal opleve det sublime i aften. Vi gentager gerne den middag. God fornøjelse og velbekomme. Lone og Johannes

Der er lukket for kommentarer.