Oversigt over efterårets åbne foredrag/arrangementer

1-dsc_26120001

En oversigt over efterårets åbne foredrag er blevet ønsket, og derfor er kalenderen taget ned af køkkenvæggen og ligger nu her til gennemgang.

Torsdag d. 15. september er der Mad vs. Fødevarer foredrag i Langtved forsamlingshus på Nordøstfyn.
http://www.langtvedforsamlingshus.dk/kulturstedet

Søndag d. 18. september holder de rare mennesker, Margit og Villy, Frugtfestival – Æblefest på Blomstergården nær Viborg. Festivalen finder sted over tre dage, d. 16., 17., og 18., men Sørøveren og jeg har kun mulighed for at dukke op om søndagen. Derfor kan du jo godt feste igennem alligevel. Vi kommer med gin og røverhistorier.

Click to access %C3%A6blefest%20plakat%202016.pdf

Onsdag d. 21. september er der Mad vs. Fødevarer foredrag på Blære skole nær Aars i Himmerland.
http://www.blaere.dk/default.asp?side=kalender&rid=621

Torsdag d. 22. september er der Mad vs. Fødevarer foredrag på Norddjurs bibliotek i Grenaa, som har fokus på bæredygtighed.
https://norddjursbib.dk/arrangementer/voksne/kan-man-holde-af-jorden

Fredag d. 23. september skaber vi endnu en helt særlig middagsoplevelse sammen med Thilde Maarbjerg og Thomas Rode – denne gang her på gården, Jylland. Der er kun få ledige pladser.
https://lonelandmand.wordpress.com/2016/08/16/unik-mad-og-vinoplevelse/

Tirsdag d. 27. september kan du komme til Mad vs. Fødevarer foredrag i Karise på Sydøstsjælland.

Onsdag d. 28. september holdes der Mad vs. Fødevarer foredrag på Kjellerup bibliotek i Midtjylland.
https://silkeborgbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/lone-landmand

Fredag d. 7. oktober er der Mad vs. Fødevarer foredrag i Fredericia i Østjylland som en del af et bæredygtighedstema/sundfornufttema. Det nøjagtige sted er endnu ikke aftalt.

Onsdag d. 12. oktober holder Søren Sørøver sit første foredrag – det kommer til at handle om kød, valg, liv/ikkeliv og sikkert meget mere. Foredraget finder sted på Steensgaard Principlandbrug nær Faaborg på sydfyn.

Tirsdag d. 25. oktober tager vi til Strøby Egede bibliotek på Stevns, hvor der er fyraftensmøde, samtale om gården, fødevarernes tilblivelse og smagning af nogle af vores vine.

Onsdag d. 9. november er der i forbindelse med Dansk Naturfredningsforenings årsmøde i Vejle, Østjylland, foredrag om bæredygtig produktion af mad.
http://www.dn.dk/Default.aspx?ID=377&Default.aspx?ID=2824&Arrangement=16422

Lørdag d. 10. december og søndag d. 11. december holder vi julemarked her på gården. En række dygtige håndværkere stiller op med mad, drikkevarer, brugsting m.m. og Sørøveren og jeg laver frokostretter, kager og den klassiske æbleglögg. Selvfølgelig. Sæt et smilende kryds i din kalender!

Så vidt muligt er vi afsted til alle foredrag begge to, men det skal passe med yngste søns mulighed for at tage sig af gården.

Mangler der et foredrag/debatmøde/en samtaleaften nær dig, så kontakt for eksempel dit lokale bibliotek eller en forening med interesse for sagen. Vi holder af hele landet og dukker op hvor som helst.

Måske ses vi?
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Oversigt over efterårets åbne foredrag/arrangementer

  1. Eva. siger:

    Får helt gåsehud af at læse jeres blog i dag…
    Også i dag.
    Vi ses – snart – flere af stederne. 🙂

Der er lukket for kommentarer.