Weekend i bevægelse

1-DSC_30340001

Denne weekend kan du finde Hr. Søren Sørøver og tilhørende landmand rundt i det ganske danske land.

Nu, tidligt morgen, skal der fodres dyr, høstes en overdådighed af grøntsager, frugter og bær, findes vin, grappa, øl m.m. og pakkes bil. Det meste af dagen handler om madlavning og gode fortællinger til et arrangement i København.

Yngste søn passer gården, så middagsselskabet kan blive ved efter behov. Lørdag morgen er vi nødt til at vende snuderne hjemad, for om eftermiddagen skal der holdes foredrag om drømme i Odder. Og drømme kan godt være årvågne.
Læs evt. mere om kulturfestivalen her: http://www.kip-odder.dk/

Søndag morgen skal der også høstes grøntsager og pakkes bil, for i Halsnæs er der sundhedsuge med fokus på alt godt, så vi dukker op på Sjælland igen og tilbereder ordentlige råvarer, fortæller om jorden, dyrene, planterne og os mennesker. Er du i omegnen vil det glæde os at være sammen med dig.
Læs evt. mere her: http://oplevhalsnaes.dk/

Som en hyldest til livet og det skabende må det afslutningsvist proklameres:

Momsregnskabet er indberettet!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Weekend i bevægelse

  1. Pingback: At skabe fællesskab – det kan mennesker | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.