Al magt til det frodige

1-DSC_24430001

Den danske undergrund syder og bobler af idéer, initiativer, bevægelse og engagement, som udenom den politiske dagsorden trækker dette land hastigt væk fra et vissengrønt omdømme.

Takket være mennesker, foreninger og organisationer buldrer en højere bevidsthed og omsorg igennem – den slags der spreder sig ukontrollabelt og på trods.

Den folkelige styrke rydder ikke forsider, dækkes knapt nok af de etablerede medier, men nu er det jo heller ikke folket, der fordeler mediestøtten.

Hvis du kigger dig omkring, er der sikkert noget spændende nær dig denne weekend, og hvis du tilfældigvis er i Aarhus eller Odder er der helt sikkert.

I morgen søndag d. 28. august holder Økologiens Have “Grøn Festival” fra kl. 10-16. Det er årets store begivenhed, og der er masser af oplevelser at komme efter – både en lang række stadeholdere med gode varer, debatmuligheder og økologisk mad foruden selve haven, der altid er et besøg værd. Læs evt. mere på http://www.okologienshave.dk/groenfestival11

Herfra bidrages med et debatindlæg/samtaletid/spørgsmål-svar-mulighed fra kl. 11.15 – 12.00.

Efter indlægget i haven tager jeg videre til Aarhus. Som en del af festugen er der et arrangement kaldet “Grønt Byliv”. Det kan du læse om på denne side: http://aarhusfestuge.dk/da/arrangement/groent-byliv-gadefest-d-28-august-i-mejlgade

Fra kl. 16.15 – 16.45 kommer det til at handle om Mad vs. Fødevarer og bedre måder at behandle kloden, dyrene og menneskene på.

I dag skal de to indlæg forberedes, men det er blot for at sætte noget i gang – det virkelig interessante er samtalerne, som skabes undervejs.

Det er samtalerne, der bevæger verden
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.