Du er hjerteligt velkommen!

1-DSC_09510001_1

I dag fra klokken 11-17 og i morgen fra klokken 11-16 er gården åben for besøg – og du godeste hvor er der noget at besøge.

Stadeholderne stiller alle deres håndværksmad- og drikkevarer m.m. op i løbet af de kommende timer, og i løbet af de samme timer får Søren Sørøver og jeg lavet de sidste kager og frokostretter, så alt er uklart for gæsterne.

1-DSC_09640001

I dette øjeblik cirkulerer bageplader med kæmpesmåkager rundt i køkkenet, og snart skal der bages brød til familie-venne-hjælpe-holdet, så det arbejdende folk kan blive ved at være det.

Dyrene får deres morgenfoder, og der er en smule mere at høste i køkkenhaven og drivhuset til folkemiddagen i aften, men ellers ånder alt fred og ro.

Sensommervejret mangler midterpartiet, men vi får det bedst mulige ud af det – fryser du, er der dampende hed kaffe hos Ækvator, og en hedetur kan klares med vores iskolde fadøl. Regner det, giver træladen hyggeligt ly, og du kan sætte dig på en halmballe og betragte tilværelsen eller det øvrige liv i laden. Er det tørvejr kan du gå rundt på hele gården, se køkkenhaven, æbleplantagen, dyrene, drivhuset eller finde et fredeligt hjørne til en lur.

Du er hjerteligt velkommen!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.