Årets sidste kirsebær

1-DSC_07880001

Ikke engang stærene vil have det surkirsebær.

1-DSC_07930001

Ingen vil have surkirsebær.

1-DSC_07950001

Et ordentligt kirsebær er solvarmt og sødt som en hundehvalp.

Et rigtigt kirsebær har også lidt struktur, noget at tygge på, ikke blot en eksplosion af knaldrød saft ned over flæsetøjet.

1-DSC_07990001

Og så er det større.

Meget større. Og bedre. Alting var både større og bedre engang.

1-DSC_07970001

Præcis som kirsebær.

Det hele er rigeligt surt nu. Småt og surt.

1-DSC_07900001

Ikke om det så var årets sidste kirsebær!

1-DSC_08000001

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

6 svar til Årets sidste kirsebær

  1. Marie Eli siger:

    Har I erfaring for hvilken sort man skal vælge, hvis man ønsker de store sort/røde søde kirsebær. Vi havde et fantastisk træ i vores kolonihave, men haven er solgt og træet dermed. Sorten var mig altid en gåde. Nu har vi fået egen have og der skal vi have sådan et træ, men hvilket mon? Håber I kan hjælpe!! Kh

  2. Ole Christensen siger:

    Atter et sigende,poetisk indslag med herlige fotos

  3. skøn poesi❤. Det sidste sure kirsebær gør glad

  4. Janne siger:

    🙂 hvor skønt. Her gider hunden ikke spise dem, men jeg fejer dem sammen og kaster dem ind til hønsene. De kan nok sætte pris på et festmåltid.

  5. Trine Lesemann Amstrup siger:

    Åh, hvor fint og udtryksfuldt kan det ellers siges…😀 Fantastiske billeder!

  6. Lonnie siger:

    Udsten et par håndfulde af de sure bær, fyld en 1-liters flaske med dem og 200 gram sukker. Fyld næsten helt op. Hæld vodka i flasken så den er helt fyldt. Gem flasken indtil jul og nyd dér den lifligste drik til juledesserten 😋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s