Sommerens sidste Øko-pizza-fadølsfest og et foredrag

1-DSC_99910001

Vi gør det saftsuseme igen! Ja, vi gør – sommerens sidste Øko-pizza-fadøls-fest finder sted i aften. En skam at sommeren ikke bliver ved, for trangen til ordentlig pizza og vildt godt øl ser ud til at være umættelig.

I søndags var køen lang og for at gøre ventetiden kortere, starter dette arrangement allerede kl. 17. Vi håber, at især børnefamilierne vil dukke op tidligt, så de kan komme til først, og at den samlede flok pizzaglade mennesker således kan få stillet sulten efter kortere tid i køen.

Arrangementet er overordentligt populært, for Oles pizzaer er i verdensklasse! Et godt råd herfra er at forsyne sig med en iskold fadøl eller et glas vin fra baren, snakke med medmenneskene i køen og få noget hyggeligt ud af ventetiden.

1-DSC_00040001

Akkurat denne søndag har du en unik chance for at smage Brandbygegaard Bryghus (det er vores beskedne ølafdeling) helt specielle og legendariske Bygpagne som fadøl. Ja da, selvfølgelig er den økologisk, men det er dens mindste aktiv. Den anden hane i fadølsanlægget er dedikeret til en belgisk brune også fra gårdens bryghus – i daglig tale Brunetten. Måske skal du bare dukke op i aften og prøve….

Der er ingen bordbestilling – du må tage det hele, som det er. Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder.
En usædvanlig lækker øko-pizza fra Oles Gård koster 100,- og et glas fadøl eller vin koster 50,- og saft koster 20,- kr.

Det er jo i Jylland – tænker du måske, og trænger til underholdning på Sjælland.

Så klarer vi også det. For længe siden har jeg lovet at komme til Jyderup Højskole og holde foredrag/samtale/debat-aften om vores mad og det nuværende fødevaresystem denne søndag. Arrangementet er åbent for alle – du kan læse mere her: http://xn--jyderuphjskole-xqb.dk/arrangementer/

1-DSC_99580001

Med sådan en omgang kalenderkollaps er der brug for assistance, og Sørøverbror plus Sørøversvigerinde træder til og hjælper i vores fadølsbar, så du kan trygt dukke op på gården og regne med servering.

I aften har vi desværre ikke mulighed for at gøre noget på Fyn eller øerne
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.