Gården ånder atter tungt og roligt

1-DSC_91640001

I går var her mellem 200 og 250 gæster til aftensmad. Det var overvældende på den gode måde.

Vores øl, vin og saftevandsbar blev en smule presset på glassiden, men vi tog alt i brug – guldfiskebowlen, terrariet og sidespejlene, så det gik med udskænkning til alle.

Folkene fra Oles Gård havde konstant udsigt til en alenlang kø og et svindende lager af pizzadej. Bekymrende blev det til sidst, hvor der måtte gives afslag på både pris og størrelse men et tillæg af lækre sager på toppen.

Og de mennesker er ellers vant til at betjene publikum på Northside Festival.

Solidaritetspizza, kaldte Ole de tilrettede udgaver, som akkurat er tilpasset den resterende kø.

Det strakte og rakte lige til gæsterne, og bagefter gik Sørøveren og jeg i ærtebedet for at spise.

Vejret var nådigt, og folk tog timen i pizzakøen med stor tålmodighed og ro. Sådan en søndag aften er jo heller ikke beregnet til højt tempo, men alligevel lover Ole at skrue, hvor der skrues kan, på næste søndag. Ekstra lager af pizzadej også.

Vi skal have klargjort nye fustager med økologisk fadøl – den slags må heller ikke mangle.

Søndag d. 7. august er tredje og sidste fadøl-pizza-fest denne sommer, og for at afhjælpe køtiden har vi tænkt os at begynde allerede kl. 17. Især med henblik på børnefamilierne – så kan de komme til først, og mere sentspisende gæster kan fordeles over de efterfølgende timer.

1-DSC_91650001

I dag skal der vaskes glas
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Gården ånder atter tungt og roligt

  1. Pingback: Sommerens sidste Øko-pizza-fadølsfest og et foredrag | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.