Søndag er pizzadag – Oles Gård kommer igen til Brandbygegaard

1-DSC_99910001

Måske husker du, at her var pizza-fadøls-arrangement sidste søndag. Med overvældende fin opbakning, godt humør og smukt sommervejr.

Sidstnævnte kan blive vanskeligt at gentage, men de øvrige forhold forsøger vi at genskabe endnu en søndag.

Det er i morgen aften, du kan smide alt, hvad du har i hænderne, droppe at stå i køkkenet og blot køre ud på landet for at spise nok verdens bedste økologiske pizza.

1-DSC_99580001

Ole og hans hold af dedikerede medarbejdere ruller ind på gården sidst på eftermiddagen, fyrer op med brænde i den transportable ovn og går i gang med at svinge pizzadej ud.

Søren Sørøver og jeg passer den interimistiske bar, hvor du kan købe vores økologiske øl, et glas rødvin eller saft. Både pizzaer og drikkevarer kan erhverves for absolut rimelige penge.

Der er ingen bordbestilling, du kan bare dukke op mellem kl. 18 og 21. Snak med andre i pizzakøen, over en kabeltromle eller medbring dit eget lille selskab.

1-DSC_99980001

Det er enkelt, afslappet, hyggeligt og lige noget for mennesker.

Du er hjerteligt velkommen!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.