Folkemiddag efter madmarkedet d.13 august – invitation til dig!

Kære Alle Sammen

For omtrent to måneder siden sad der små 100 gæster i vores gamle trælade – på halmballer omkring de store runde borde lavet af brugte kabeltromler. Hele rummet summede af liv, glæde og godt humør. Folk fra nær og fjern mødte hinanden og snakkede på kryds og tværs over maden, vi havde lavet.

Flere af gæsterne beskrev det som en magisk aften, og det kan vi kun give dem ret i. Det er i sandhed magisk, at så mange mennesker har lyst til at bruge en aften i vores omgivelser, spise vores mad og drikke de drikkevarer, vi laver i vineriet. Vi sidder altid tilbage dejligt trætte og dybt taknemmelige efter en folkemiddag, og det giver altid lyst til at gentage.

DSC_40010001

Derfor glæder vi os til at se jer igen. Til at holde endnu en fest i laden og mærke stemningen. Det gør vi i forbindelse med vores madmarked lørdag aften d. 13. august kl. 18 eller cirka der omkring. Der skal være musik og sang til sensommermiddagen, og vi kan med glæde præsentere Tine Mynster med akkompagnement.

Som vanligt koster en aften på ballerne 150,- for den store landbuffet af gårdens skønherligheder, og så kan drikkevarer tilkøbes efter ønske og behov. Der vil naturligvis være et udvalg af gårdens forskellige vine og øl på flaske og fad.

Der er ved at være tradition for udsolgt så tag en rask beslutning – inviter din nabo, din familie, din frisør eller hvem du gerne vil tilbringe en aften sammen med og reserver plads på sk@detlillevineri.dk

Selvfølgelig kan du medbringe telt, campingvogn, hangar eller andet passende og overnatte på græsmarken.

Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder – det vil glæde os at se dig!

Al magt til maden
Lone & Søren

P.S. Madmarkedet skal du nok høre nærmere om – det bliver også fantastisk.

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Folkemiddag efter madmarkedet d.13 august – invitation til dig!

  1. Anni Jørgensen. siger:

    Kære Lone,
    Vil blot hører, om I stadig har jeres hjemmelavede Gin på lager?
    Vil gerne forærer en flaske til en Gin entusiast, også nyudklækket jurist.
    Med venlig hilsen Anni.

Der er lukket for kommentarer.