Invitation til dig – Sommermarked ved Norsminde Kro lørdag d. 23. juli kl. 10-15

DSC_03530001

I dag får du et indlæg mere herfra, for der er noget på færde i morgen – Sommermarked i den gamle krohave ved Norsminde Kro.

Så har du chancen for at blive klar og nyde forventningens glæde.

Små producenter af mad og drikkevarer dukker op og sælger deres produkter. Blandt andre kommer Ged & Grønt med deres fine øko-gedeoste, Holtgaard stiller op med jordbær, ærter og kartofler – også økologiske, Honning-John medbringer bolcher, Klosterbryggeriet har kroens nye specialøl med og Vinhuset Kvist & Vitus (det er Sørøveren og jeg) medbringer vores økologiske øl, dele af den sparsomme ginbeholdning samt en smule vin og bøger.

Norsminde Kro har også en række stande og hyggelige muligheder at byde på – der er smagsprøver på egen is, køkkenets pølser i variation, friskbagt brød til at hjembringe, spanske specialiteter herunder lækre oliven samt en vinbar i baghaven. Skal der mere til, kan man gå ind i den gamle krostue, der i dagens anledning sælger sild ad libitum for 100,- kr. Jeg går ud fra, der følger rugbrød med.

I aften skal der klargøres flasker, så vi efter morgenfodringen blot kan trille ud langs kysten og stå klar kl. 10.

DSC_03630001

Det vil glæde os at møde dig der!
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Invitation til dig – Sommermarked ved Norsminde Kro lørdag d. 23. juli kl. 10-15

  1. Stegemüller siger:

    Hej Lone og Søren

    Jeg fandt i morges vejen til jeres blog via omtale på “I love Øko” på FB. Jeg har nu læst nogle af alle jeres dejlige og inspirerende indlæg, og nu vil jeg følge jer. Jeg bor i storbyen, hvor det er lidt svært at finde de helt originale råvarer, som I arbejder med. Jeg nøjes i stedet med altid at købe Øko. Min nærmeste dagligvareforretning er en Døgnnetto, som med årene har fået et større og større udvalg af økologiske varer – faktisk er der efterhånden ikke kan fås, fordi de er konventionelle. Det er meget positivt.

    God tur til Norsminde.

Der er lukket for kommentarer.