Pizzafest søndag d. 24. juli – ses vi?

DSC_78310001

Jeg er villig til at køre langt efter en god pizza – faktisk rigtig langt. Tænk hvis det var omvendt. Tænk hvis den dejligste pizza kom til mig, så jeg slap for at køre land og rige rundt!

Der findes en mand, Ole, vi har skrevet om ham før – yberøkolog, producent af alverdens herligheder og pizzabager. Ole ved godt, at der er grænser for, hvor langt folk vil køre for en pizza, og derfor har han fundet på det geniale at få bygget sin brændefyrede pizzaovn på en trailer. Så han kan komme til dig!

I første omgang kommer han til os her på gården. Og så håber vi meget, at du, måske med dine venner og/eller din familie også vil komme til os til en ganske uformel, ganske særlig og helt magisk pizzaoplevelse nu på søndag.

Vi står klar med koldt økologisk fadøl fra vores eget bryghus, godt vejr og højt humør. Ole står klar ved ovnen, så det eneste, du skal, er at stå klar med mønterne ved disken, når pizzaerne langes over den, og øllet skænkes.

DSC_78270001

Ovnen er varm, og øllet er koldt fra kl. 18, og vi glæder os til at se dig!

Søren Sørøver – der spiser ude hjemme

P.S. Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder

Rettelse – OBS OBS OBS – Sørøveren har tømmermænd og har taget fejl af datoen – det er d. 24. juli, Ole kommer og bage pizzaer!

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

5 svar til Pizzafest søndag d. 24. juli – ses vi?

  1. Pingback: Pizza-fadøls-fest | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Tove siger:

    TAK for en helt igennem skøn aften – lækker pizza, hyldeblomstsaft og bryg😊

  3. Hanne siger:

    Kan vi bestille til to eller skal vi bare dukke op

  4. Henrik siger:

    Bager han glutenfri pizza på dagen ??

Der er lukket for kommentarer.