Al magt til maden!

DSC_12340001

Vi har længe fortalt vidt og bredt om alle de elendigheder, den danske madkultur består af. Hvordan maden er blevet forarmet, blottet for næring, smag og livslyst – mens den i stedet er blevet belemret med giftrester, tilsætningsstoffer og baseret på de billigste industrielt fremstillede råvarer.

Denne uretfærdighed kan vi nok ikke sige os helt fri for at fortsætte lidt med, men det er også vigtigt at se fremad. Hele tiden. Det er vigtigt at sprede glæden ved det gode måltid, ved de gode råvarer og den gode smag. Derfor har vi lavet en ny hjemmeside, der giver overblik over datoer for begivenheder med anstændigt fremstillede mad og drikkevarer. Der kommer også en foredragsoversigt/det-stiller-vi-op-til-side. Snart. En længe efterspurgt kalender er det vel.

På de nye sider kan du gå på opdagelse i en række initiativer fra os, der skal formidle det gode budskab. Give dig lysten til at dyrke, jage og opleve den gode mad og glæden ved fantastiske råvarer! Måske er der noget, du gerne vil deltage i selv, måske er der noget, du kan bruge som gave til andre.

Du finder det hele her: www.almagttilmaden.dk

Og vi glæder os!
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Anstændigt kød, Hverdagen. Bogmærk permalinket.