Tak senere i dag

1-DSC_79810001

Her til morgen har Søren Sørøver og jeg det som Sofus efter en klipning – glade, lettede og med en stærk fornemmelse af at være levende.

Nu skal dyrene fodres, og bagefter skal der afleveres lånte sager. Når det er ordnet, vil jeg sætte mig ned og fortælle om weekenden og takke ordentligt.

For der er så rigeligt at takke for
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Tak senere i dag

  1. Pingback: Tak til gæster, stadeholdere og uvurderlige hjælpere | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Tante Sofie siger:

    Takk for at du deler!
    Eg gleder meg til å få “oppleve” resten.
    Stor takk fra norsk vestkyst- på ein regnværsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s