Økovinfestival og madmarked i dag kl. 11-17; i morgen kl. 11-16!

1-DSC_78330001

Det er i dag og i morgen, der er øko-vinfestival og madmarked på gården.

Takket være familie og venners ubegribelige, uvurderlige hjælpsomme indsats er vi klar.

Tror vi.

Der er det, der er.

Og det, der er klar, er klar.

I dag er det fra kl. 11-17 og i morgen søndag fra kl. 11-16, Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder – du er hjerteligt velkommen!

Vi har lavet økologiske frokostretter (selvfølgelig) – tarteletter med kylling i asparges, vegetarteletter samt kalvefrikassé med sommergrønt, økologiske kager (selvfølgelig) Marie Brandbyges kringle samt cookies og økologiske drikkevarer (selvfølgelig) iskold læskende fadøl, hjemmelavet saft, rødvin, æblebobler samt gin & tonic til dig.

DMI lover evig regn lørdag og tørvejr søndag.

Jeg STOOOOOOOOLER heller ikke på DMI.

Man ved aldrig, om det passer, så tag gummistøvler og regntøj med hvis du vil gå rundt og se på køkkenhaven, dyrene, vinmarken, æbleplantagen og haven.

Vi får det bedst mulige ud af det hele!

Og vi glæder os helt vildt til at få besøg
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Økovinfestival og madmarked i dag kl. 11-17; i morgen kl. 11-16!

 1. Pingback: Tak senere i dag | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. Annette siger:

  Tak for i går. Det blev en dejlig dag. Regnen var sparsom i forhold til det, vi havde frygtet. Vi nød det hele. Tarteletterne var skønne. Kringlen ualmindelig lækker. Aftensmadet så skøn. Sørøverbryggen så dejlig, at den kom med hjem i flasker. Vi nød også meget det, der ikke skulle spises. De megaflotte overdådige buketter på bordene. De flotte lamper. Den dejlige stemning. Det hele skal opleves, synes vi. Vi fortsætter med at fortælle begejstret om jer her i det nordjyske. Turen til jer er lang, men hver en kilometer værd. Vi tager flere med næste gang.
  Håber at dagene kommer til at indfri jeres forventninger – eller at overgå dem. Det fortjener I.

 3. Anita siger:

  Kan desværre ikke komme. Øv!
  Jeg håber I får en fantastisk weekend. Hurra for jer😍

Der er lukket for kommentarer.