Økovin-festival på Brandbygegaard – dem kan du møde:

Normalt er vi jo ikke de første, der opildner til forbrug, så det er usædvanligt, når jeg i dette indlæg anbefaler, at man plyndrer muldvarpen, sprætter madrassen op, sælger sine Dong-aktier, rydder garagen for pantflasker og tager den sprængfyldte pengekat med til marked.

Ser du, hvis man nu sætter pris på god vin, altså rigtig god vin, tilmed vin uden giftrester og anden fikumdik, og når man gratis kan komme til smagning, altså smage på vinen inden man køber den – så skulle man da være godt tosset, hvis man ikke fylder Berlingoen helt op, så der er til hele sommeren – turen til sommerhuset, grillaftenen med onkel Henry der altid praler af hans baroloer, ferien til Danland med svigerfamilien (6 stk. kasser anbefales) o.s.v.

Det er nemlig sådan, at chancen for at smage den vin, man køber, sjældent byder sig. Og der er alletiders risiko for at fortryde, hvis man ikke køber rigeligt af den helt særlige vin, der lige falder i ens smag.

Lad os lige se lidt på, hvem der kommer og giver dig smagsprøver til vinfestivalen:

Oinofilia http://oinofilia.com/
Fantastisk spændende vine fra Grækenland – et helt nyt vinland for mig og sikkert også for dig!

azienda.dk
Let drikkelig læskende naturvin fra Italien. Den slags der gør din terrasse et bedre sted at være!

Extra brut www.extrabrut.dk
Martin er en vildt engageret gut med hang til bobler. Glæd dig til at smage hvad han henter hjem fra Frankrig og Tyskland – til meget fornuftige priser.

Kronevin http://www.kronevin.dk/
De københavnske jetsetrestauranters vinimportør. Hvis du spekulerer over, hvilke vine Noma eller de andre verdenskendte restauranter i hovedstaden serverer, så kom og smag Lasses vin. Kæmpe sortiment!

Vinhacker http://vinhacker.dk/
Joachim har med vinhacker åbnet for en helt ny måde at handle vin på. Samlede bestillinger direkte til vinbonden – ingen butikskomkostninger og annoncegejl der skal betales af kunderne. Rene vine til rene priser.

Chateau le rait http://www.ogvinbonden.dk/
Her har du chancen for at møde en ægte fransk/dansk vinbonde, der i det superklassiske Bordeaux laver sit ejet bud på vinklassikeren, og jeg lover, at du ikke bliver skuffet. Jon-Frederik er det mest sympatiske, jeg kender, og det er hans priser også!

Petillant www.petillant.dk
Det ubetinget største udvalg af øko- og bio-champagne i kongeriget. Dertil et stort sortiment af andre franske vine, alt sammen håndplukket (både druerne og producenterne) af Mads og Mia, der er kæmpe kapaciteter udi vin – med flere store værker om emnet i porteføljen. Den fri vins storebror?

Vinimperiet www. vinimperiet.dk
Stort, spændende udvalg af økologiske og naturlige vine. Bjarne er en idealistisk importør, der har mod på at lære dig at drikke vin – god vin!

Leregården Vin http://www.leregaardenvin.dk/
Import af Rhône-vine, mest til det professionelle marked men også til dig!

DSC_98490001

Vinhuset Kvist og Vitus www.kvistvitus.dk
Mig selv sagde desmerdyret. Du skal naturligvis ikke snydes for gårdens egen vin. Vi holder premieresmagning på de nye rosé-bobler fra 2014 – de er næsten færdige 🙂 Og så kan du selvfølgelig smage vores store nyhed – den ufiltrerede gin. Men der er kun få flasker tilbage!

Økovin-festivalen finder sted den kommende weekend – lørdag d. 25. juni kl. 11-17 samt søndag d. 26. juni kl. 11-16 på Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder.

Søren Sørøver – der har ryddet lastrummet og smidt ballasten overbord

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Økovin-festival på Brandbygegaard – dem kan du møde:

  1. Pingback: Økovinfestival og madmarked i dag kl. 11-17; i morgen kl. 11-16! | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Malene siger:

    Sikke et overflødighedshorn… Jeg glæder mig!

  3. hanne lindblom siger:

    hvad nu hvis man først har mulighed for at besøge jer lørdagen efter…altså d.2.7??? kan man så -om ikke andet – se jeres skønne sted og nyde noget i cafeen eller ??? ps, jeg kan ikke finde nogen mail adresse, derfor skriver jeg mit spørgsmål her 🙂

Der er lukket for kommentarer.