Økovinfestival og madmarked d. 25. og 26. juni på Brandbygegaard

DSC_5010

Ved du, at vin er én af de allermest giftsprøjtede afgrøder i verden? Og måske den vare hvor selv bevidste forbrugere oftest vælger de konventionelle udgaver? Men det er der jo heller ikke noget at sige til, når langt det meste vin, vi drikker, kommer fra supermarkedets hylder, og her er udvalget af øko- og biovin stort set ikke-eksisterende. Er du også træt af at vælge den samme flaske vin hver gang eller gå på kompromis med din overbevisning og tage en flaske konventionel, så er denne festival lige noget for dig!

DSC_5005

Vi har sat os i hovedet, at vi vil præsentere folket for en verden fuld af diversitet – med uendelig mange muligheder for at drikke fantastisk vin der er økologisk, biodynamisk eller naturlig. Og til vores store glæde har de danske importører af disse vine bakket helt vildt flot op om arrangementet.

Derfor er det med stolthed, vi kan invitere dig til økovinfestival med en lang række af branchens allerbedste og største kapaciteter indenfor genren. En historisk smagning af hundredevis af vine og mulighed for at købe flasker med hjem og spare skuffelsen næste gang du er i supermarkedet. Vi lægger hårdt ud med en intropris på 0 kroner. Jeps det koster gratis! Det her er vores og importørernes gave til alle, der har lyst. Og vi glæder os til at se jer! Kom og smag, nyd vinen og stemningen, gå en tur i vinmarken eller æbleplantagen inden du fylder bagagerummet op med fantastiske flasker.

DSC_37380001

Nu må vinen ikke stige os til hovedet, så vi glemmer det andet fokus, vi har d. 25.-26. juni på gården: Vi hylder naturligvis som altid maden! De gode råvarer, det flotte håndværk og smagen ikke mindst. Derfor vil der vanen tro også være små producenter og importører af dejlig mad til dig.

Dertil kommer selvfølgelig vores lille frokostrestaurant, som i år byder på et udvalg af noget af det helligste – Tarteletter. Vi har lokket den lokale håndværksbager til at bage en gudsjammerlig bunke økologiske festtarteletter, som vi vil overøse med det ene hjemmelavede fyld efter det andet. Det bliver kæmpe stort, og du bliver glad og mæt. Der er naturligvis vin på glas, øl på fad og frisklavet saft direkte fra gårdens vinhus, bryggeri og landkøkken.

DSC_39650001

Lørdag aften skal der være fest som altid, og derfor byder vi op til folkemiddag med den store landbuffet kl. 18:00 Det koster kun 150,- og pladsbestilling er nødvendig på sk@detlillevineri.dk

Det giver sig selv, at alle disse former for beruselse godt kan udfordre ens køreegenskaber, og derfor stiller vi naturligvis en mark til rådighed, hvor du kan slå dit telt op eller trille din campingvogn ind.

Det bliver helt forrygende!
Lone Landmand & Søren Sørøver

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

6 svar til Økovinfestival og madmarked d. 25. og 26. juni på Brandbygegaard

 1. Pingback: Økovin-festival på Brandbygegaard – dem kan du møde: | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. Pingback: Brandbygegaard Bryghus – øl til den kommende weekends madmarked | Beretninger fra et autentisk landbrug

 3. Hvor lyder det dejligt, gid man skulle med – både god mad og vin, og selskab med – det kan kun blive en fest.
  God fornøjelse.

  – A

 4. Kirsten Bang-Olsen siger:

  Skøn vin i stride strømme og dertil lækker mad. Det må man bare deltage i
  Jeg gør straks campingvognen klar.

 5. Signe Henriette Steengaard Olesen siger:

  Hej LL&SS
  Det lyder da fantastisk spændende! Hvad tid åbner I for herlighederne om søndagen?
  Bedste hilsner fra
  Signe

Der er lukket for kommentarer.