Broderskab

1-DSC_68840001

Nu er der knap 2 uger til forsommerens madmarked og vinfestival – snart skal vi skrive og fortælle dig, hvilke stadeholdere du kan møde.

Når det store overblik indfinder sig.

1-DSC_68070001

Indtil da arbejdes der intenst på oprydning og klargøring af den gamle trælade. Takket være en uvurderlig indsats fra Søren Sørøvers bror kan jeg holde mig til den klart udstukne vej – at sørge for dyrkningen af vores mad.

Intet andet.

1-DSC_68100001

Brødrene bakser med tunge ting, flytter ud, rykker rundt, overvejer, vurderer, kasserer og skaber orden. En stor skrotstak med jern er det nye, midlertidige vartegn for gården, og alt øvrigt sorteres og køres afsted på de daglige ture til genbrugspladsen.

Snart er den sidste tredjedel af træladen ryddet, og de ting, vi hidtil har haft på lagerpladsen, er flyttet ned i det røde maskinhus, som ligeledes har gennemgået en forvandling.

1-DSC_68000001

For plads skal der til, når denne sommers Madfestival finder sted, og plads skal der blive.

Til livgivende mad, glade gæster, vederkvægende vin og øl, sommerrestaurant, levende musik og grundlæggende glæde.

1-DSC_68390001

Plads til dig
Lone

P.S. Husk der er Folkemiddag lørdag aften d. 25. juni – læs mere HER og kom og vær med!

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Broderskab

  1. finn birkholm-clausen siger:

    De varmeste hilsner til jer begge. Karen og jeg var på Vorsø i går. Ovre hos Sus og Jens. Så vi ved, hvad der er sket i jeres nærmeste omegn- og på Hjarnø. Vi følger spændt med. Om helbredet magter det- pønser vi på jeres marked. May the force be with U

Der er lukket for kommentarer.