Om land og vand

DSC_00310001

I dag kommer 3. og i denne omgang sidste hold madfolk for at se, høre og føle, hvad der sker på gården.

Det har givet en del vand igen i nat, og det hele er fugtigt.

Vi satser stadig på en udendørs oplevelse med rundvisning/samtale, høst i køkkenhave og drivhus, madlavning og spisning.

De seneste døgns nedbør er lidt af et tilbageslag for jorden i køkkenhaven, men vi klamrer os til den fremgang, der ellers har været.

Søren Sørøver har ydet en uvurderlig indsats, så overfladen er blevet brudt, og den våde, mørke jord har suget varme til sig.

Det begynder at ligne noget, der kan lade sig gøre, og indtil flere lange rækker med alverdens grøntsager er nu på vej i den mest tørre del af arealet.

Noget at glæde sig over.

Senere i dag er der endnu et besøg – der skal laves overdragelse af Sømusen, så den nystiftede forening bliver ejer af skibet.

Den slags kræver en del papirarbejde, og når det er udført, har vi ikke længere den tvivlsomme titel af skibsredere, men må nøjes med at være wadersvadere.

Alt godt herfra
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Om land og vand

 1. Ulla Eberhard Møller siger:

  Hej, for nogen tid siden bestilte og betalte jeg Balders bog, og venter spændt på at få den tilsendt, hvornår sker det mon? Mange venlige hilsener fra Ulla Møller, Stejlagervej 16, 8210 Århus V Sendt fra min iPad

  > Den 31. maj 2016 kl. 08.22 skrev Beretninger fra et autentisk landbrug : > > >

  • Lone Landmand siger:

   Hej Ulla – Tak for din bestilling og undskyld hvis der er gået kludder i det. Bogen er bestilt til afhentning her, og har ligget pakket til dig længe. Vi kan sagtens sætte en fragtseddel på den og sende den til Aarhus i stedet?

   Gode hilsner herfra
   Lone

Der er lukket for kommentarer.