Slow Food Youth Copenhagen inviterer til “KOK og LANDMAND”

1-DSC_59580001

I går lykkedes det at få et stykke jord mere klargjort i køkkenhaven. Bid for bid kan det være, den ender med at kunne tilsås.

Hvem ved.

I dag handler det hele i hvert fald om at komme videre i grøntsagsland – med frø og udplantning af majs, porrer, løg, forskellige kålplanter m.m.

Og der skal bare ske noget, for i morgen er der en tur mere til Sjælland på programmet.

Det handler om ordentlig mad og foregår på speciallandbruget MULD nær Vipperød. Du finder et program HER.

Arrangementet har til hensigt at øge opmærksomheden på økologisk landbrug og EUs fælles landbrugspolitik – desuden at minde forbrugerne om deres indflydelse på både produktion og fremtid.

Vi er de fleste, du ved.

Der er åben gård fra kl. 10-19, og i løbet af dagen finder rundvisninger sted. Der er underholdning om biodiversitet, pølsemageri m.m. og for indehavere af madbilletter serveres veltilberedt frokost og sidst på dagen middag.

Vi har takket nej til spisningen, for at nå mest muligt på egen gård, og deltager derfor kun i eftermiddagens paneldebat.

For lige nu skal tiden helst bruges på de livsnødvendige grøntsager
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.