Koldt vejr og lun kringle

DSC_60210001

I dag kommer et hold filosofistuderende fra Aalborg på besøg.

Et af deres kurser hedder ”Anvendt filosofi”, og det fokuserer bredt på bæredygtighed, men kommer naturligvis også omkring fødevarer, landbrug og madkultur.

En uudtømmelig kilde til overvejelser.

De studerendes professor Harfeld kalder turen et filosofisk field-trip, hvor begreberne er i spil i den virkelige verden.

I forbindelse med emnet får de studerende rundvisning, samtale/diskussion og kringle på Brandbygegaard.

Så er helheden på plads.

På vej ud efter æg til dej
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s