Kom med til folketræf – DET FÆLLES BEDSTE!

DSC_34540001

Måske sidder du lige nu og trænger til at tro på en bedre verden.

Hvem ved.

Da er der alle muligheder for opmuntring, intravenøs glæde og boblende begejstring de kommende 3 dage – der er folketræf for foregangsfolk, det foregår i Hvalsø.

DET FÆLLES BEDSTE er arrangør, og den står på alt indenfor tankevirksomhed, omsorg for kloden og bæredygtighed i ordets oprindelige betydning.

Du kan læse i timevis lige her: http://detfaellesbedste.dk/

DSC_34510001

Men det ALLERBEDSTE vil selvfølgelig være, hvis du begiver dig afsted til folketræffet og hjælper med at løfte stemningen og den nye bevidsthed, dette land er i gang med at skabe.

Den bevidsthed der ligger og ulmer under de nye kvælsofkvoter, milliarderne i skattely, små svindlere, ulighed som drivkraft, erhvervstilpassende grænseværdier for sprøjtegifte, stigende omsætning i medicinalindustrien plus det løse.

Vi er SÅ mange, der ikke vil være med til den nuværende model. Vi bliver flere og flere, og strengt taget har vi potentialet til at blive de fleste. Vågne.

DSC_34500001

Sørøveren og jeg er i Hvalsø i morgen – her i april trækker vi hårdt på familien, når gården skal passes.

Der skal fortælles og tales om det nuværende fødevaresystem og nødvendigheden af et nyt.

Det vil glæde os at møde dig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.