Udflugt østover

DSC_22760001

I dag damper Sørøveren og jeg afsted til København – der skal holdes foredrag på Ballerup bibliotek i aften.

Den står på middag fra det økologiske sted Grantoftegård og fortælling om fødevarernes tilblivelse, afvikling/udvikling af landbruget, anstændigt dyrehold, glæde ved rigtig mad, debat m.m.

Gården overlades til familien, og om alt går vel, når vi lige hjem til at puste støvet af vinglassene, inden gæsterne til receptionen for Balders bog træder ind af døren.

Jeg er vildt glad. Mindre kan ikke gøre det. En fantastisk velskrevet og begejstret anmeldelse er dukket op nu til morgen. På lørdag, når bogen udkommer, skal du også få den at læse.

Men i dag handler det om forandringer.

Nødvendige forandringer
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Udflugt østover

  1. Niels Kaslov siger:

    Tak for en sørg-munter fortælling om betydningen af nære venskaber i en verden præget af tilfældigheder og umenneskelige systemer. En velskrevet og cyklisk fortælling som trods alt levner plads for troen på medmenneskelighed, initiativ og stærke gener.

Der er lukket for kommentarer.