En stille forpremiere på Balders bog

DSC_2986-0010001

I går blev en stille forpremiere på “Balders bog” indledt.

Nu er det omtrent 1 måned siden, bøgerne kom fra trykkeriet, og de står nærmest og flammer af utålmodighed ude i entréen.

Eller også gør vi det.

Anmeldereksemplarer blev sendt afsted, lige da bøgerne kom hjem, og nu er turen kommet til forudbestillingerne.

Og det er stort med så megen tillid til Det Flydende Forlag og til den nye historie, at nogle har bestilt bogen på forhånd.

Det gør indtryk her.

I går blev pakkesedler printet ud, bøger signeret, pakket og samlet og derefter var der posttur.

Fortællingen er på vej
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til En stille forpremiere på Balders bog

  1. Hanne siger:

    En SMS tikkede ind, pakken er hentet på posthuset. Yes jeg glæder mig, og det er weekend. Gad vide hvor lang din bog strækker. Heldigvis var “under landet” med også, den kan sagtens tåle en gentagelse.

Der er lukket for kommentarer.