Forårsfiskeri i havet mellem Alrø og Hjarnø

fiskeri0001

For øjeblikket er det nogle stille dage.

Vejrmæssigt set; når det handler om kalenderen, er sagen en ganske anden.

I en periode med roligt hav er det muligt at sætte garn og blot røgte dem med mellemrum.

Alternativet er alt-ud/alt-ind systemet, men det er noget af et knokkelarbejde, hver gang baljen med garn, ankre og bøjer skal bæres til havs og hjem igen.

Så flere dages fiskeri for stort set samme indsats er en velkommen ting.

For øjeblikket er det en enkelt stenbider, der håbes på.

Søren Sørøver har skrevet afsnittet om den særprægede fisk til sin bog om kød, og det vil være ganske fint at få virkeligheden på plads også.

Hvis man nogensinde kan det
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Forårsfiskeri i havet mellem Alrø og Hjarnø

  1. Pingback: Om land og vand | Beretninger fra et autentisk landbrug

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s