Invitation til maddebat på Irmas messe

DSC_07630001

I den kommende weekend afholder Irma messen Mad & Glæde i Øksnehallen.

Mange spændende mennesker underholder, og der vil helt sikkert komme mange spændende mennesker som gæster.

Om lørdagen er der en paneldebat på programmet kl. 13.00-14.00 – Jesper Uggerhøj, Signe Wenneberg, Karen Hækkerup og Eva Steensig vil sammen med deres indsendte diskutere spørgsmålet “Spiser vi godt nok i Danmark?”

Udover det alvorlige er der fest og fornøjelse at finde, blandt andet stiller et utal af leverandører op med god mad og smagsprøver på samme.

Efter debatten har jeg lovet at finde Dyrenes Beskyttelses stand og signere bøger.

Måske ses vi i København på lørdag?

Jeg glæder mig!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Invitation til maddebat på Irmas messe

 1. Pingback: Sømusen, Irmadebat og en enkelt fejldisposition | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. karen keinicke siger:

  Tænk at du har så stor en tålmodighed, det er bare så dejligt – og det mener jeg virkelig Lone.
  At dansk landbrug og deres lakajer har så meget opbakning og debat og plads giver mig kvalme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jeg tænker på protestbevægelser og opstilling på byens torve med stille skilte, som viser hvor råddent vores lands fremtid behandles i nutiden. Tænk at vores drikkevand skal holde for på denne måde. At tilgodese så mikroskopisk en faggruppe, som landmændene, på hele landets bekostning.

 3. ilsearanti siger:

  God fornøjelse med at bringe dit gode budskab ud i verden også dér!

Der er lukket for kommentarer.