En ud af tre – Balders bog

DSC_0181-001

Det lyder måske ikke af så meget, sådan en ud af tre, men faktisk er det kæmpe stort! ”Balders bog”, som Lones nye roman hedder, er den ene af de 3 planlagte udgivelser i det lille forlag, og den er lige på trapperne. Vi glæder os helt vildt til at se, hvad verden siger til den, men endnu mere til hvad du siger til den. Vi er så fantastisk overprivilegerede, at vores daglige kontakt med jer læsere også giver os helt unikke tilbagemeldinger, på det vi laver og i dette tilfælde udgiver.

”Under landet”, som var Lones første roman, blev taget godt i mod både af læsere og af anmeldere, og det betød en hel del på tidspunktet for udgivelsen, men lige siden har læsere fortsat kommenteret bogen, og nu her 2½ år efter udgivelsen kommer der stadig kommentarer og skulderklap for denne bog. Det er så meget mere givende end salgstal og anmeldelser – det er det, der betyder noget – ikke mindst når der skal skrives en ny bog. I øvrigt arbejder en yderst dedikeret oversætter på en prøveoversættelse af ”Under landet”, som Kulturstyrelsen har fundet værdig til et forsøg på det engelske marked. Vi aner ikke, om udenlandske forlag vil synes, den er noget, men vi er stolte over muligheden.

Nå, men det er altså ”Balders bog”, det her skal handle om. Som forlagsdirektør har jeg selvfølgelig fulgt den finurlige historie fra sidelinjen – fra den blev undfanget i Lones hoved for tre år siden og til det, den er i dag. En fantastisk lille fortælling om alt det gode imellem alt det tåbelige. En bog der kunne mærkes i hjertet, da jeg lagde det færdige manuskript fra mig.

Nu er jeg nok den mest privilegerede forlagsdirektør i verden, så når Lone ønsker, at bogen skal udgives som hardback og ikke i det vanlige bløde softcover, som stort set alle bøger laves med i dag, kunne jeg aldrig finde på at sætte mig imod. Prisen er ikke vigtig – altså trykomkostningerne – den skal bare være i orden. Da vi ikke har noget stort maskineri, vi skal holde kørende, betyder det faktisk ikke noget for udsalgsprisen. Om vi tjener lidt mindre på disse bøger, betyder heller ikke noget – det, der betyder noget, er, at Lones bøger bliver så flotte som muligt, og at du vil holde af at sidde med dem i hænderne. Resten er bare tal.

DSC_0178

Jeg mangler at lave lidt om på filen til omslagstrykket, så bogen kan blive en hardback og ikke softcover som prøvetrykket, men ellers er den snart på vej i trykken og klar til at blive distribueret over det ganske danske land. I mellemtiden sætter det lille flydende forlag sig ned og arbejder uforstyrret videre på næste bog til dig – ”Og halsen af en svane” som kommer til verden senere på året. Den glæder vi os også til.

Søren Sørøver – på vej i trykken..

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

6 svar til En ud af tre – Balders bog

 1. Pingback: Invitation til dig – reception for Balders bog | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. Pingback: Balders bog er hjemme | Beretninger fra et autentisk landbrug

 3. Trine Lesemann Amstrup siger:

  Omslaget ser i hvert fald lovende ud – og mon ikke det indvendige også gør.. 🙂 Nøjj, jeg glæder mig til at sidde med den i hænderne! God vind med udgivelsen 🙂

 4. akaCie siger:

  Hvor er det imponerende. JEG er imponeret. Der ligger et stort og flot arbejde i hele processen. Har I en opskrift på, hvordan det kan lade sig gøre at skaffe de ekstra mange kræfter ? Dét må der kunne skrives en god bog om !!!

 5. Tante Pose siger:

  Lykke til med bokutgivelsen! 🙂

 6. Lotte K siger:

  Jeg glæder mig:-)

Der er lukket for kommentarer.