Balders bog – manuskript og omslag klar til tryk

Forside

I går var en stor dag – ikke blot blev halvårsregnskabet afsluttet, momsen indberettet og betalt, også manuskriptet til den nye roman fik sin endelige korrekturlæsning på den trykklare fil, og bogens omslag funklede færdigt på Sørøverens computerskærm.

Med andre ord kan det hele sendes ud i det uendelige ledningsnet i dag, og så går der ikke lang tid, før de oplyste bogstaver er omsat til en håndgribelig bog.

Det er besluttet, at lørdag d. 16. april bliver udgivelsesdato, men allerede nu har kaptajnen for det hele lagt bogen ind på forlagets side til den nette pris af 149,- kr. (hardback), så forudbestilling er mulig – vi trækker selvfølgelig ikke pengene til betaling, før bøgerne sendes ud.

Du finder bogen HER.

Romanen er forholdsvis kort – på 165 sider; den kan tages med hvor som helst – til stranden, i toget, på cyklen (hvis man sidder bagpå) o.s.v. men den er grundet sin længde ikke egnet til regnvejrsferier.

Det tager omtrent 3 timer at læse den – tro mig, det er gjort nogle gange, men man kan sagtens læse den igen og få noget mere ud af ordene.

Bagsiden

Og det kan der nok være brug for
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Balders bog – manuskript og omslag klar til tryk

 1. Pingback: Balders bog er hjemme | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. AnnDahy siger:

  Kære Lone!
  Stort tillykke med endnu en bog. Jeg havde sådan glædet mig til foredraget imorgen om den forrige. Håber at det kan etablers igen.
  Havde glædet mig til at hilse dig hjerteligt fra en af dine bekendte.
  Bedste hilsener Ann Dahy

 3. Karina siger:

  Nøjj, den vil jeg glæde mig til at læse. 🙂

Der er lukket for kommentarer.