Radio24syv – Hviids Varmestue om madkultur – samt vinrejse

DSC_81090001

I morgen formiddag handler programmet om madkultur. Om udvikling/afvikling, mad, forbrugsvaner, dyrevelfærd, etik, miljø, nytænkning og ikke mindst ansvar.

Både vores program og et radioprogram.

Ser du – Søren Sørøver og jeg er inviteret ind i Hviids Varmestue på Radio24syv for at tale om ovenstående, og selvom emnerne er alvorlige, kan det godt blive overmåde hyggeligt.

Ingen ved endnu, hvornår optagelsen bliver til en udsendelse, men du får selvfølgelig besked, når tiden nærmer sig.

I dag er der således endnu en rejse til København, og pasning af gård og dyr overlades til sønnen. Igen.

DSC_81140001

Turen bliver opgraderet til vintransport – et hold mousserende æblevine er degorgeret og skal afleveres, for hovedstaden mangler bobler.

Og vi er næsten færdige med flaskerne
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Radio24syv – Hviids Varmestue om madkultur – samt vinrejse

  1. Pingback: Hviids Varmestue – Radio24syv lørdag d. 13. februar kl. 10-12 | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Michelle siger:

    På lørdag fra kl 10-12 🎉 Kh Michelle

Der er lukket for kommentarer.