Sommerplaner og vinterbilleder til dig

DSC_7538-0010001

I dag kommer det til at handle om sommer.

Og det er ganske tiltrængt.

DSC_75540001

Ser du – et udvalg af kokke og vinfolk, nogle af de dygtigste fra Aarhus – tropper op for at lægge planer.

Henover 6 hyggelige uger i juli/august vil de sørge for udsøgte spiseoplevelser baseret på gårdens råvarer og vine samt andre anstændigt frembragte råvarer.

Mad man får det godt af, med andre ord.

DSC_75760001

De driftige mennesker er i fuld gang med planlægningen – med at udtænke kokkekonkurrence, arrangere bustransporter til og fra Aarhus, hyre musikere, leje udstyr og bygge op.

Det var en fornøjelse sidste sommer, og i den kommende opgraderer vi. Med flere uger, flere mennesker, mere musik og end større overskud af glæde.

DSC_75220001_1

Søren Sørøver og jeg lægger blot sted til.

Vi skal ikke stå for madlavning, servering, sang eller dans, men kan koncentrere os om det sædvanlige sommerarbejde med at luge, klippe, plukke, samle, passe o.s.v.

Og dog, måske danser vi lidt, men det bliver bare i fuld diskretion
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sommerplaner og vinterbilleder til dig

  1. Annie siger:

    Et spisebesøg hos jer må bestemt tages med i sommerferieplanerne 😊👍

Der er lukket for kommentarer.