Gin-destillation

Her til morgen skal dyrene fodres, og så går turen til Nordisk Brænderi ved Fjerritslev med endnu et læs æblepulp.

I dag får du en billedserie fra gårsdagens gin-destillation.

DSC_72800001

DSC_72830001

DSC_73510001

DSC_72880001

DSC_73020001

DSC_73220001

DSC_73310001

DSC_73320001

DSC_73440001

DSC_73630001

DSC_73680001

DSC_74060001

DSC_74210001

DSC_74270001

DSC_74370001

DSC_74480001

Den første prøvebrænding i går blev ualmindelig vellykket, så justeringerne til næste omgang i gryden var små.

Det bliver en fremragende gin
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Gin-destillation

  1. Pingback: Høst af urter til gin | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pingback: Gin | Vinhuset Kvist & Vitus

  3. Pingback: Så er køkkenhaven i gang | Beretninger fra et autentisk landbrug

  4. Eva siger:

    Smukke fotos / fremragende gin / hvor får i alle de gode ideer fra… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s