Hotdog

DSC_67680001

Stuehuset er ikke så varmt for tiden.

Med undtagelse af området i en vis afstand fra brændeovnen.

Vi har mange lag tøj på – også udendørs.

DSC_68080001

Nogle dage er det ikke nok.

Man fryser igennem og venter bare på bedre tider.

Tænker at det er nok at klare sig.

DSC_68510001

To af de tre gårdhunde har tyk pels.

Med underuld i store mængder – både på hundene og langs panelerne.

DSC_68260001

Den tredje – den kugleskøre, Ned-ned-ned, Athene eller kærlighedsgaven i daglig tale – har kun noget kort hår på den store krop.

Hun ryster som et espeløv og er endnu mere umulig end ellers.

Og der skal noget til.

DSC_68400001

Koden er knækket – man smider tæppet på gulvet foran den store skattekiste, og straks hopper hunden ned på det, lægger sig og bliver god.

Det kaldes et stykke fyrtøj
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Hotdog

  1. Birgitte Jensen siger:

    Lone du kan helt sikkert få glæde af det. Men så skal du nok ikke vælge et dækken. Back on track laves også til mennesker. Jeg har selv flere ting bl.a. halsedissen, der er uundværlig. Har også 3 hundepuder. Gode til at sidde /ligge på for hunde og mennesker, da de er varme øjeblikkeligt. Da jeg har en bil uden sædevarme, kommer den også med der. Kirsten i Sabro http://hestenshelse.dk/back-on-track-/mennesker/ har et stort udvalg. Der købte jeg mine dækkener til hunde for 6 år siden. Tag et kik hestenshelse.dk ( men også for mennesker )

  2. Birgitte Jensen siger:

    Det er ikke sjovt at fryse. Må jeg anbefale et dækken f.ekstra back on track, som vores hunde selv har glæde af.

Der er lukket for kommentarer.