Julemadmarked på Brandbygegaard 2015

DSC_49320001

Måske sidder du lige nu et sted i Ydre Mongoliet, og ærgrer dig over at være gået glip af madmarkedet i går.

Det er der ingen grund til – her får du en række billeder fra begivenheden, og desuden kan du nå det hele i dag.

DSC_47810001

Denne morgen bages friske kanelkrøller.

Måske spises de ikke alle sammen inde i stuehuset.

DSC_48490001

DSC_48140001

DSC_48010001

DSC_48060001

DSC_49660001

DSC_48520001

DSC_48200001

DSC_48300001

DSC_48370001

DSC_48390001

DSC_48430001

DSC_48480001

DSC_48580001

DSC_48690001

DSC_48740001

DSC_48830001

DSC_48910001

DSC_47970001

DSC_49100001

DSC_48100001

Der er stolte stadeholdere – også i dag – som står klar med deres fine varer.

Spænd anhængeren på så du kan hjembringe et smukt juletræ, en unik julegave til et særligt menneske, planter der glæder og forbinder samt noget ordentligt at spise og drikke.

DSC_48990001

Jakob står klar med friskbrygget kaffe.

DSC_49180001

Og der er i aftenens løb lavet en ny portion æbleskivedej med henblik på langtidshævning.

I nat har dejen hævet i 6 store skåle mod i kun 3 forrige nat.

Det vil give langt flere æbleskiver og mindre rengøring af køleskabet.

Måske.

DSC_49530001

DSC_49240001

DSC_49440001

Venner, familie og hjælpsomme sjæle står klar for at lange lammegryde, grønkålssuppe, kage, konstant nybagte æbleskiver, æblegløgg med rom m.m. over disken til dig, og køkkenholdet sørger dagen igennem for mængder af rent service.

Vær velkommen!
Lone

P.S. Her kan du læse en beretning fra i går: http://aarhusupdate.dk/traeladen-paa-brandbygegaard-er-sgu-sin-egen/

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Julemadmarked på Brandbygegaard 2015

  1. Pingback: Tak. | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pia Christiansen siger:

    Hej Lone..

    Det var rigtig spændende at komme ud og ser jeres gård og smage på diverse mad og drikke, det er et rigtig hyggeligt sted I har, samt meget flot natur omkring jer.
    Og så lige dine æbleskiver og makronsnitter, i guder hvor de smagte SÅ LÆKRE, har aldrig fået så gode æbleskiver før. 🙂
    Du lovede at lægge opskriften op på siden, den som du havde lavet til i går, jeg kan ikke lige finde den, men måske fordi I havde travlt, så du ikke har nået det endnu.. Men hvad så er der noget og glæde sig til, for manden og jeg 🙂
    Takker for en god oplevelse og Vi kigger helt sikkert forbi til jeres sommer arrangement i 2016.
    Rigtig god jul til dig og dine kære.
    Hilsen Pia (Skive)

  3. Jenny siger:

    Åårh hvor er det ØV at bo på Sjælland somme tider!!! Men lidt godt at kunne følge over nettet. Tak for smukke og stemningsfuldt billeder. Det ser meget, meget hyggeligt ud – og sikke’t udvalg?! Hvad hedder producenten af skærebrædder mon? Sådan nogen gad jeg godt eje…

  4. Hej Lone

    Nej hvor ser det skønt ud. Tak for lækre billeder hvor man fornemmer god atmosfære. Jeg ville ønske jeg havde haft tid til at komme forbi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s