Snart vil der kun komme indlæg, når Skodaen virker

DSC_68980001

I går gik Skodaen i stykker. Igen.

Igen igen.

Men nu har den også kørt siden maj, hvor den blev samlet, synet og genindsat i det statslige afgiftssystem. Det er faktisk 6 måneder med bil.

Det er den 3. – og sidste – Skoda indenfor 4 år. Den første mistede vi til Kasselbakkerne (selvom de øjeblikkelige radioreklamer hævder, at en Skoda ikke kan gå i stykker i Kasselbakkerne), den anden til Hjørring og den tredje her til et autoriseret Skodaværksted i Colmar.

Denne gang er det koblingen, der er stået af, men den gjorde det med maner og et sandt festfyrværkeri af tændte lamper i instrumentpanelet.

Mekanikeren er en flink mand, der har lånt os en bil, så weekendens logistik med foredrag på Fyn kan lade sig gøre.

Her langt ude på landet skal man enten have bil eller telepatiske evner.

Min morfar, der var politibetjent, da verden også var af lave, kørte på sine ældre dage i østeuropæisk bil. Det var den pop-nittede type, der kom direkte fra DDR.

Hans valg af bilmærke var genstand for latterliggørelse i familien dengang.

Nu synes jeg ikke længere, at der er noget sjovt ved den slags.

Det er en ringe trøst, at indmaden er tysk grundighed og svindel.

Koblingen på Octaviaen er hydraulisk, og der er et lille håb om, at dagens mekanikertilbagemelding byder på reparation af hydraulikken. Hvis det er selve koblingen, den er gal med, skal bilen kasseres.

Søren Sørøver mener, at jeg har opbrugt min Skoda-karma.

DSC_69270001

Måske har jeg aldrig haft én
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Snart vil der kun komme indlæg, når Skodaen virker

  1. Tove Hansen siger:

    Sendt fra Outlook

  2. Anne Folehave siger:

    Er den gamleLand Rover blevet aflivet eller blot afhændet. Dem kan man jo få penge for uanset hvilkken stand de er i. Måske det trods alt, er en sådan i må have. Den kan som regel reparares med gaffa, strips eller piberensere. Man har heller aldrig en forventning om, at man når frem, når man kører gammel Land Rover, det gør en stor forskel. Tagtelt på toppen, så kan man jo kravle imellem skindene mens man venter på mirakler.
    Det er fandens så afhængig man er af sådan et kørertøj, men her langt ude på landet er der ikke andre muligheder.
    God bil karma til jer.

Der er lukket for kommentarer.