Invitation til foredrag – København og Fyn

DSC_40630001

For øjeblikket skifter arbejdsopgaverne mellem madlavning, pasning af dyr og pasning af årets vine i vineriet.

Desuden er der den evindelige oprydning ude og inde – noget der først er tid til, når sommersæsonen for alvor er slut.

Korte øjeblikke med arbejde på den næste madbog “Og halsen af en svane” findes også, og snart skal der opgraderes til en mere sammenhængende indsats.

Og så er der foredrag eller samtaler eller debat om vores mad, fødevarer, fremtidens landbrug, folkesundhed – eller mangel på samme, medicinalindustri, sprøjtegifte, grænseværdier, dyrevelforfærdelig, brun vækst, Dødevareministeriet og en del mere.

Hvis du er i nærheden af København onsdag aften afholdes sådan en opmuntrende omgang på Suhrs Højskole – du kan læse mere HER.

Og søndag foregår det på Fyn, nærmere bestemt i Kulturmejeriet Langesø. Det kan du læse om HER.

Måske ses vi?
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.