Kolde æblevine

DSC_37700001

Forleden dag blev nogle æblevine fra 2013 fundet frem.

DSC_37990001

De har eftergæret på flaskerne siden maj engang, og det var tid til at se og smage boblerne.

DSC_38010001

For bobler er ikke bare bobler.

DSC_38260001

De kan være alt fra store, kantede og hårde til milde, perlende og bløde.

DSC_38610001

Det er vigtigt, at de er en del af vinen – en helhed og ikke blot en væske med kuldioxid.

DSC_38790001

Opstigningen må være insisterende, men ikke hastig, fornemmelsen skal være levende og blid.

DSC_38190001

Æblevine kan bære bobler med ynde
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Kolde æblevine

  1. Jacob Larsen siger:

    Lækre billeder.
    Efter at have læst jeres tidligere indlæg om Æblevin, er jeg ikke i tvivl om at I laver et temmelig velsmagende produkt! (Y)

  2. Carl-Erik Brandt siger:

    dejlig dag – hvornår kan de købes?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s