Husk den sjæleplejende æblekage

DSC_50940001

Der er ting, som skal ordnes udendørs – fodring af dyr og tildeling af hø i husene, men ellers er det vejr til at lave noget hyggeligt indendørs.

Derfor skal du have en påmindelse om den sjæleplejende æblekage. Altid aktuel.

Lige nu og nogle måneder frem er det højsæson for klodens bedste æbler, og hvorfor ikke stoppe dem i en kage?

DSC_50550001

Du finder opskriften lige HER.

Må den gøre dig godt
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Husk den sjæleplejende æblekage

 1. Den kage er gudsbenådet, æblesæson eller ej – den er mit sikkerhedsnet, når alle mine andre bageprojekter fejler. Selv på Mauritius og i 32 graders varme gør den lykke. Jeg kender ikke ét menneske, som har sagt at den ikke er noget for dem. Hurra for æbler og opskrift. Sjæleplejende, det er lige hvad den er! Hav en fantastisk weekend.

 2. Lone vibe-Hastrup siger:

  Den er på det faste bageprogram lige så snart de første spiseæbler er plukket af træet. En klar favorit både hos gæster og herhjemme. Tak for opskrift.

 3. Carl-Erik Brandt siger:

  ja på sådan en førstesnedag vil den gøre lykke – igen igen 🙂 og det er efterhånden mange jeg har sendt et link til – på denne kage 🙂

 4. Tante Sofie siger:

  Denne kaken er berre nydelig, – og gleder familien tidt og ofte.
  I dag blir den servert til dessert ! Eg kjenner nokon som gleder seg !

Der er lukket for kommentarer.