Et par invitationer til dig – foredrag og prisoverrækkelse

Måske slår du dine folder i AArs og omegn i aften. Hvem ved.

Under alle omstændigheder får du her en invitation til årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening, alle er velkomne – Sørøveren og jeg dukker også op.

For udover selve mødet er der foredrag/debat/samtale om mad, fødevarer, fortidens, nutidens og fremtidens landbrug, det hårdtramte danske helbred og mulighederne for forandring. Plus det løse.

Læs mere om tid og sted her: Velkommen

Plakat_Den-gyldne-Grundtvig-2015

Om små 2 uger er der endnu et arrangement i kalenderen – da finder overrækkelsen af kulturprisen “Den gyldne Grundtvig” sted.

Odder Højskole inviterer alle med til den hyggelige aften, en fest for folket – også for dig.

Der er megen glæde i ventetiden.

Måske ses vi?
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Et par invitationer til dig – foredrag og prisoverrækkelse

  1. Pingback: Bred kærlighed til alle | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Anette siger:

    Kommer heller ikke lige på de kanter i aften. Men har trang til at fortælle at jeg er vild med jeres skriverier, og nyder i den grad at følge med på bloggen! 1000 tak for det i gør, viser, er og fortæller!
    Hilsner fra Anette

  3. Anette siger:

    Hvem der bare boede på de kanter 🙂

Der er lukket for kommentarer.