Udelukkende til erhvervsmæssigt brug

Søren Sørøver og jeg har investeret i et nyt køretøj.

Det var da også på tide – tænker du måske – og mindes flere indlæg om manglende køreglæde.

Denne gang er der tale om et gennemtænkt og nøje udvalgt transportmiddel.

Det har trinløst gearskifte, er luftaffjedret, en lastevægt på 250 kg, lavt brændstofforbrug og en emission end ikke VW kan hamle op med.

Fælgvalg til den frække side, lavt tyngdepunkt, glimrende udsyn og et godt vejgreb selv ved høj hastighed i skarpe sving.

Kilometeræderen.

DSC_06620001

Vi skiftes til at styre
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

5 svar til Udelukkende til erhvervsmæssigt brug

 1. Lottie siger:

  Hej Lone.
  Som altid, er dine indlæg en sikker måde at få få rørt lattermusklerne på. Også når du behandler tungere emner 😉
  Kaninerne i baggrunden af det formidable og uundværlige køretøj, minder mig i høj grad om børnebogs forfatteren Beatrice Potters “Peter Kanin” herlige tegninger.
  Solskinshilsner Lottie

 2. Tine Munch siger:

  Kære Lone Landmand. Tak for en vidunderlig blog. Jeg er byboer i KBH, men i hjertet hører jeg til på landet. At følge Jeres hverdag og tanker, er som at få lov at være bare en lille smule med, derude på landet. Så tak for det. De herlige kaniner fangede også min opmærksomhed. Kan i godt holde ræven ude med sådan et stakit? (muligvis et rigtig tåbeligt spørgsmål, men jeg er jo fra byen…) I lukker dem jo nok ind om natten, men hvad med om dagen? Med ønsket om en dejlig dag, Tine.

  • Lone Landmand siger:

   Kære Tine – Tak for din besked.

   Ingen spørgsmål er tåbelige 🙂

   Når det er lyst, ser man ikke meget til rævene, og derfor går det an med frie gæs, høns og kaniner om dagen. Kun i perioden, hvor rævene har hvalpe, og der skal virkelig meget mad til, kan de ses jage om dagen. Da kan selv hegn ikke gøre det.

   For øjeblikket har vi en grævling som nabo. Ræve og grævlinger holder ikke af hinandens selskab, så året har været stort set rævefrit.

   Når mørket falder på, lukker vi dyrene ind. Kaninerne sendes indenfor i stalden, og vi sætter en plade for udgangen. Hver morgen har de selv bokset den ud, men om natten er der i det mindste lukket.

   Alt godt herfra
   Lone

 3. Mette siger:

  Dejligt billede. Mit fartøj har endda mit navn på. Ønskede og fik den i fødselsdagsgave =)

 4. Marianne M siger:

  Nydelig bør – og et godt valg. Må nu indrømme at beboerne i baggrunden stjal fokus fra det nydelige køretøj.

Der er lukket for kommentarer.